Bereik meer met Woninglabel.nl!

Ook aangesloten zijn bij hét grootste vergelijkingsplatform voor energieadviseurs? Woninglabel.nl helpt jou graag met het makkelijk verkrijgen en uitvoeren van goede opdrachten in een prettig werkgebied. Hiervoor koppelen we de zoekopdracht van potentiële klanten aan het aanbod die de verschillende aanbieders op het platform opgeven. Je werkt onder je eigen bedrijfsnaam en certificering. Woninglabel.nl zorgt voor een goed gevulde agenda voor slechts € 24,50 excl. BTW per verkregen opdracht voor woningen en € 39,50 excl. BTW voor bedrijfspanden.

Meer omzet

Jij bepaalt zelf jouw tarief per gebouwtype, oppervlakte en methodiek. Wij kopen vervolgens jouw marketing collectief en scherp in. Bespaar tijd en geld: klanten geven jou direct een opdracht tot dienstverlening en wij bieden jou een unieke 7-daagse opdrachtgarantie. Er zijn geen inschrijfkosten, je betaalt € 24,50 excl. BTW per verkregen opdracht voor woningen en € 39,50 excl. BTW voor bedrijfspanden.

Meer bereik

Woninglabel.nl zorgt voor meer aanvragen in jouw werkgebied. Groeit je bedrijf of dichterbij huis werken? Pas je werkgebied direct aan! Je werkt daarnaast onder je eigen naam en certificering. Wij verzamelen jouw klantreviews voor je en promoten deze en jouw bedrijf via onze sociale media kanalen en nieuwsbrieven.

Gemak

Woninglabel.nl zorgt ervoor dat jij kunt doen waar je energie van krijgt. Kiest de gebouweigenaar jou? Dan ontvang je een opdrachtbevestiging conform alle wettelijke vereisten en kan je direct aan de slag. Geen tijdrovende offertes meer! In je eigen dashboard pas je ook elk moment je levertijd en dagelijkse beschikbaarheid aan.

Waardering

Bij Woninglabel.nl verzamel je klantbeoordelingen en bouw je aan je eigen merk! Om ervoor te zorgen dat veel klanten een review voor jou achterlaten verloten wij onder iedere 100 ontvangen reviews een gratis energielabel! Jij factureert je klant gewoon zoals je gewend bent, wij regelen de rest.

Marktkennis

Bij Woninglabel.nl profiteer je mee van de marktkennis die we opbouwen. Zo ontvang je exclusief als een aangesloten bedrijf iedere maand een marktrapportage met inzichten in de energielabelmarkt. Hierin vind je de laatste prijs- en levertijdontwikkelingen, ook bij jou in de buurt!

Echte opdrachten

De klant geeft via Woninglabel.nl één bedrijf een opdracht tot dienstverlening. Na het ontvangen van de aanvraag bieden wij een opdrachtgarantie van 7 volledige dagen aan. Hier maak je gemakkelijk aanspraak op wanneer je buiten je eigen toedoen om een aanvraag onverhoopt niet kan uitvoeren.

Enthousiast geworden?

Aanmelden kan eenvoudig en snel.